Hosting

Cloud løsninger du selv har kontrol over

Hosting

Vi har mange års erfaring inden for hosting og stor ekspertise med drift af både simple og store komplicerede hosting løsninger

Læs mere

Office 365

Altid den nyeste Office ved hånden

Office 365

Office 365 er Microsofts anerkendte cloud løsning, som samler hele det kendte Office-miljø i skyen

Læs mere

Microsoft Azure

Et global datacenter samlet et sted

Microsoft Azure

Microsoft Azure cloud-platform giver mulighed for hurtigt at opbygge, installere og administrere programmer og servere på tværs af et globalt netværk af datacentre

Læs mere

IP Telefoni

ipnordic samarbejdspartner siden 2012

IP Telefoni

Professionelle og fleksible IP telefoni løsninger til erhvervslivet

Læs mere

Hosting og Cloud løsninger

Vi tilbyder forskellige muligheder for hosting af servere og cloudløsninger:

  • Implementering, administrering og vedligehold af servere i vores egne datacentre
  • Implementering, administrering og vedligehold af servere i Microsoft Azure
  • Implementering, administrering og vedligehold af Microsoft Office 365
  • Implementering, administrering og vedligehold af Pro IT remote backup

Vi har gennem en lang årrække opbygget en solid erfaring i at implementere, administrere og vedligeholde komplekse hosting- og cloudløsninger.

Vores professionelle og engagerede konsulenter er specialiserede i at finde frem til den løsning, der passer bedst til jeres behov.

Vores konsulenter har stor erfaring med enhver type opgave. Om I har behov for en simpel server, til opbevaring af data og krypteret dataadgang, eller en mere kompleks løsning med Remote Desktop og egen Terminal Server, er underordnet – vores konsulenter er altid udrustet og parate til at skræddersy den perfekte løsning til netop jeres behov.

Hvorfor vælge os

Vi er erfarne IT-folk

Vi er bemandet med veluddannede og erfarne IT-folk, der står klar til at hjælpe dig. Pro-IT er certificeret partner med en lang række af verdens førende leverandører af hard- og software og har en alenlang referenceliste af tilfredse kunder indenfor stort set alle brancher i vores geografiske område – spændende fra mindre virksomheder indenfor landbrug og håndværk over liberale erhverv til de største produktionsvirksomheder på egnen.

Den rigtige løsning til den rigtige pris

Hos Pro-IT gør en dyd af altid at finde den rigtige løsning til den rigtige pris, og vi giver jer gerne et skræddersyet tilbud. Pro-IT tilbyder en bred vifte af såvel inhouse- som Cloudløsninger. Vi har blandt andet Cloud løsninger indenfor Microsoft Office 365, Azure og Sharepoint. Cloud løsninger fra Microsoft giver din virksomhed sikkerhed på højeste niveau og en garanteret oppetid, der ikke fås bedre.
Vi kan helt sikkert også hjælpe din virksomhed med en skræddersyet IT løsning.

Brugervenlige hjemmesider og Apps

Vi har stor erfaring i udvikling og design af digitale løsninger hjemmesider. Vort dedikerede udviklerteam beskæftiger sig hovedsageligt med WordPress.

IT services – drift og support 24/7

Har du oplevet, at din virksomhed har været udsat for dyr nedetid? Med drift og support fra Pro-IT kan du få overvågning og support 24/7.