Cloud Hosting – Cloud løsningen du selv har kontrol over

Har I behov for en server, og vil I gerne slippe for store investeringer i server hardware, software og serverrums faciliteter samt løbende udgifter til energiforbrug, vedligeholdelse og backup? Med hosting hos Pro IT kan alt dette lejes for en billig fast månedlig pris.

Med Cloud hosting leveret af Pro IT får du:

  • Lav månedlig omkostning – fra 194,- pr. bruger pr. måned
  • Backup inkluderet
  • Ingen vedligeholdelse
  • Garanteret driftssikkerhed af Pro IT
  • Uovertruffen fysisk sikkerhed
  • Fordelagtige licenspriser
  • Nyeste teknologi
  • Sikker Cloud Hosting!

Pro IT – din partner inden for hosting

Hos Pro IT leverer vi forskellige former for hosting-løsninger til vores kunder. Herunder Windows 2008 R2, Windows 2012 R2, Windows Server 2016,  Microsoft SQL, Microsoft Exchange, Terminal server/Remote Desktop Server, Citrix m.fl.

Vi har mange års erfaring inden for hosting og stor ekspertise med drift af både simple og store komplicerede hosting løsninger. Vi tilbyder 24/7 monitorering og overvågning af dine systemer i vores fysisk sikret datacenter. Alt hosting hos Pro IT bliver replikeret mellem 2 geografisk separate lokationer, således at vores hostede løsninger er sikret mod lokale nedbrud.

2 eksempler på Cloud hosting løsninger hos Pro IT 

Standard hosting

I en Standard hosting løsning ligger jeres data i vores datacenter, men I tilgår det, som om det ligger i jeres eget interne netværk. Jeres medarbejdere vil også nemt kunne logge ind eksternt fra og arbejde med virksomhedens data, fx fra en hjemmearbejdsplads eller på farten med en laptop.

Der medfølger et Active Directory, som giver mulighed for profilstyret adgang til jeres data og generel opsætning af brugerrettigheder.

De økonomiske omkostninger ved denne type af hosting bliver holdt nede, da ressourcerne i løsningen primært bruges til at give adgang til data og gemme data, men det er på bekostning af den fleksibilitet, der opnås ved nedenstående hosting eksempel – Remote Desktop hosting. 

Remote Desktop hosting

I en Remote Desktop hosting løsning hos Pro IT er jeres medarbejders skrivebord samt de applikationer og den data, I gør brug af i virksomheden, hosted på virtuelle servere i vores datacenter. Det er disse servere, som udfører arbejdet, når I bruger virksomhedens applikationer, ikke jeres lokale computere. Derfor skal der tildeles flere hosting ressourcer til denne løsning i forhold til Standard hosting, men jeres lokale computere kan skaleres tilsvarende ned.

Der medfølger et Active Directory, som giver mulighed for profilstyret adgang til jeres applikationer og data samt generel opsætning af brugerrettigheder.

Remote Desktop hosting er en centraliseret løsning, hvor man, uafhængigt af ens lokation og af hvilken computer man har til rådighed, blot med en internetforbindelse vil kunne tilgå sit hosted skrivebord og arbejde med virksomhedens applikationer og data. Dermed giver Remote Desktop hosting hos Pro IT jer fleksibiliteten til selv at vælge, hvordan I ønsker at arbejde.

Hvorfor vælge Cloud hosting fra Pro IT?

Når du vælger hosting leverandør, er driftssikkerhed den absolut vigtigste faktor. Hos Pro IT kan vi tilbyde 99,7% oppetidsgaranti på alle vores hosting løsninger, som desuden kan tilpasses 100% til jeres behov. Vi samarbejder med landets største ISP´er (internetformidlere) og kan derfor sikre, at I får den optimale forbindelse til jeres hosting løsning.

Vi tilbyder jer driftssikker hosting til priser og betingelser, som vores konkurrenter fortsat har svært ved at være med på.

Mere end 98% af vores kunder er yderst tilfredse med Pro IT’s service og siger bl.a., at vi er effektive, professionelle og leverer høj værdi i forhold til omkostningerne.

Hvorfor vælge os

Vi er erfarne IT-folk

Vi er bemandet med veluddannede og erfarne IT-folk, der står klar til at hjælpe dig. Pro-IT er certificeret partner med en lang række af verdens førende leverandører af hard- og software og har en alenlang referenceliste af tilfredse kunder indenfor stort set alle brancher i vores geografiske område – spændende fra mindre virksomheder indenfor landbrug og håndværk over liberale erhverv til de største produktionsvirksomheder på egnen.

Den rigtige løsning til den rigtige pris

Hos Pro-IT gør en dyd af altid at finde den rigtige løsning til den rigtige pris, og vi giver jer gerne et skræddersyet tilbud. Pro-IT tilbyder en bred vifte af såvel inhouse- som Cloudløsninger. Vi har blandt andet Cloud løsninger indenfor Microsoft Office 365, Azure og Sharepoint. Cloud løsninger fra Microsoft giver din virksomhed sikkerhed på højeste niveau og en garanteret oppetid, der ikke fås bedre.
Vi kan helt sikkert også hjælpe din virksomhed med en skræddersyet IT løsning.

Brugervenlige hjemmesider og Apps

Vi har stor erfaring i udvikling og design af digitale løsninger hjemmesider. Vort dedikerede udviklerteam beskæftiger sig hovedsageligt med WordPress.

IT services – drift og support 24/7

Har du oplevet, at din virksomhed har været udsat for dyr nedetid? Med drift og support fra Pro-IT kan du få overvågning og support 24/7.