IP Telefoni

Vi har valgt ipnordic som samarbejdspartner i 2012 som leverandør af ip-telefoni. Vi mener, at ipnordic er de bedste inden for teleløsninger til erhvervslivet, og derfor var det naturligt at valget faldt på dem.

Derudover er vores virksomheders DNA det perfekte match. Ligesom os gør ipnordic en dyd ud af altid at levere skræddersyede løsninger, og det er trygt at samarbejde med en leverandør, der har samme tilgang til deres kunder, som vi har. Vi har stor tillid til, at ipnordic leverer den bedste kundeservice til vores kunder, da deres teleløsninger er uden binding, og de yder en unik døgnsupport, hele året rundt, med en svartid inden 15 sekunder på supportopkald. Vi kan konstatere, at intelligent telefoni fra ipnordic giver både markante driftbesparelser og langt flere muligheder end et traditionelt telefonsystem.

Vi ser frem til det fortsatte samarbejde med ipnordic, og vi glæder os over at kunne levere markedets bedste ip-telefoni til vores kunder.

Hvorfor vælge os

Vi er erfarne IT-folk

Vi er bemandet med veluddannede og erfarne IT-folk, der står klar til at hjælpe dig. Pro-IT er certificeret partner med en lang række af verdens førende leverandører af hard- og software og har en alenlang referenceliste af tilfredse kunder indenfor stort set alle brancher i vores geografiske område – spændende fra mindre virksomheder indenfor landbrug og håndværk over liberale erhverv til de største produktionsvirksomheder på egnen.

Den rigtige løsning til den rigtige pris

Hos Pro-IT gør en dyd af altid at finde den rigtige løsning til den rigtige pris, og vi giver jer gerne et skræddersyet tilbud. Pro-IT tilbyder en bred vifte af såvel inhouse- som Cloudløsninger. Vi har blandt andet Cloud løsninger indenfor Microsoft Office 365, Azure og Sharepoint. Cloud løsninger fra Microsoft giver din virksomhed sikkerhed på højeste niveau og en garanteret oppetid, der ikke fås bedre.
Vi kan helt sikkert også hjælpe din virksomhed med en skræddersyet IT løsning.

Brugervenlige hjemmesider og Apps

Vi har stor erfaring i udvikling og design af digitale løsninger hjemmesider. Vort dedikerede udviklerteam beskæftiger sig hovedsageligt med WordPress.

IT services – drift og support 24/7

Har du oplevet, at din virksomhed har været udsat for dyr nedetid? Med drift og support fra Pro-IT kan du få overvågning og support 24/7.