Azure hosting – et globalt datacenter netværk

Azure hosting gør det enkelt og hurtigt at behandle din data. Microsoft Azure er en åben og fleksibel cloud-platform leveret af Microsoft, der giver mulighed for hurtigt at opbygge, installere og administrere programmer og servere på tværs af et globalt netværk af datacentre. Platformen kan benyttes til alle former for programmer og servere.

Med Azure hosting fra Pro IT får du:

  • Oppetidsgaranti 99,95%
  • Forbrugsafregnede priser
  • Ingen begrænsninger
  • Maksimal fleksibilitet

Pro IT – eksperter i Microsoft Azure hosting

Hvor vidt det er en fordel at benytte en cloud-platform til jeres applikationer og servere, er en overvejelse som Pro IT kan belyse mulighederne ved. Vi klarelægger hvilke fordele, I opnår ved at flytte jeres IT helt eller delvist til en cloud-platform, og vi sørger for, at det sker uden ubehagelige overraskelser.

Hvorfor vælge Azure hosting via Pro IT?

En Cloud-platform uden professionel styring er at lade dit team arbejde i blinde.

Cloud-platformen – hvad enten det er Microsoft Azure, Amazon Webservices eller en helt tredje udbyder – er 100% forbrugsbaseret. Det kræver derfor en grundig foranalyse samt en stram styring af netværk, programmer og servere for at sikre, at der ikke bliver brugt unødvendige ressourcer.

Pro IT har stor viden indenfor Azure webhosting, og netop denne solide hands-on-erfaring er nødvendig for at sammensætte en løsning, der giver din virksomhed alle fordelene ved brug af Microsoft Azure.

Gør som vores andre kunder – let din virksomheds hverdag med Azure hosting.

Hvorfor vælge os

Vi er erfarne IT-folk

Vi er bemandet med veluddannede og erfarne IT-folk, der står klar til at hjælpe dig. Pro-IT er certificeret partner med en lang række af verdens førende leverandører af hard- og software og har en alenlang referenceliste af tilfredse kunder indenfor stort set alle brancher i vores geografiske område – spændende fra mindre virksomheder indenfor landbrug og håndværk over liberale erhverv til de største produktionsvirksomheder på egnen.

Den rigtige løsning til den rigtige pris

Hos Pro-IT gør en dyd af altid at finde den rigtige løsning til den rigtige pris, og vi giver jer gerne et skræddersyet tilbud. Pro-IT tilbyder en bred vifte af såvel inhouse- som Cloudløsninger. Vi har blandt andet Cloud løsninger indenfor Microsoft Office 365, Azure og Sharepoint. Cloud løsninger fra Microsoft giver din virksomhed sikkerhed på højeste niveau og en garanteret oppetid, der ikke fås bedre.
Vi kan helt sikkert også hjælpe din virksomhed med en skræddersyet IT løsning.

Brugervenlige hjemmesider og Apps

Vi har stor erfaring i udvikling og design af digitale løsninger hjemmesider. Vort dedikerede udviklerteam beskæftiger sig hovedsageligt med WordPress.

IT services – drift og support 24/7

Har du oplevet, at din virksomhed har været udsat for dyr nedetid? Med drift og support fra Pro-IT kan du få overvågning og support 24/7.