IT-Sikkerhed

Fokuser på din forretning med ro i maven

IT-Sikkerhed

Antivirus, Firewall, IT politik, overvågning, kryptering, backup og replikering er alle vigtige nøgleord, når man taler IT Security

Læs mere

Persondataforordning

Få styr på din GDPR

Persondataforordning

Alle virksomheder i Danmark skal leve op til den nye forordnings formuleringer, ellers kan man risikere markante bøder fra Datatilsynet

Læs mere

Remote backup

Ekstern sikring af din data

Remote backup

Remote backup er en online backup løsning, som skaber en automatisk sikkerhedskopi af filer, mapper og databaser

Læs mere

Mailkryptering

Information om mailkryptering & Office 365

Mailkryptering

Pr. 1. januar 2019 blev det et lovkrav, at alle e-mails, der indeholder følsomme eller fortrolige personoplysninger, skal krypteres

Læs mere

Server Monitorering

Monitorering af dine kritiske systemer døgnet rundt

Server Monitorering

Ved konstant at overvåge de mest kritiske elementer i ens IT-installation kan man sikre en høj oppetid samt en proaktiv tilgang til eventuelle problemer

Læs mere

IT-Sikkerhed & GDPR

Det blev pr. 25 maj i år umuligt at berøre emnet IT-sikkerhed, uden at have Persondataforordningen in mente. Når I udarbejder en IT-sikkerhedspolitik, er det enormt vigtigt, at I tager hensyn til Persondataforordningen. Helt konkret skal man sørge for at stille de rigtige spørgsmål:

  • Hvor opbevares persondata?
  • Hvem har adgang til persondata?
  • Hvornår skal persondata slettes, og hvordan?
  • Hvordan sikres det, at persondata ikke lækkes?
  • Hvordan sendes en e-mail krypteret?
  • Hvordan sikres det, at transmission af data – mellem websidebesøgende og webside – foregår krypteret?

Dette er blot en brøkdel af de spørgsmål, I er nødt til at have for øje, når I udarbejder en IT-sikkerhedspolitik. Enhver virksomhed, der behandler persondata, har brug for et sikkerhedsniveau afstemt efter omkostningerne og de forretningsmæssige behov.

Vi har bred erfaring med at rådgive kunder om GDPR og udarbejdelse af IT-sikkerhedspolitikker.

Hvorfor vælge os

Vi er erfarne IT-folk

Vi er bemandet med veluddannede og erfarne IT-folk, der står klar til at hjælpe dig. Pro-IT er certificeret partner med en lang række af verdens førende leverandører af hard- og software og har en alenlang referenceliste af tilfredse kunder indenfor stort set alle brancher i vores geografiske område – spændende fra mindre virksomheder indenfor landbrug og håndværk over liberale erhverv til de største produktionsvirksomheder på egnen.

Den rigtige løsning til den rigtige pris

Hos Pro-IT gør en dyd af altid at finde den rigtige løsning til den rigtige pris, og vi giver jer gerne et skræddersyet tilbud. Pro-IT tilbyder en bred vifte af såvel inhouse- som Cloudløsninger. Vi har blandt andet Cloud løsninger indenfor Microsoft Office 365, Azure og Sharepoint. Cloud løsninger fra Microsoft giver din virksomhed sikkerhed på højeste niveau og en garanteret oppetid, der ikke fås bedre.
Vi kan helt sikkert også hjælpe din virksomhed med en skræddersyet IT løsning.

Brugervenlige hjemmesider og Apps

Vi har stor erfaring i udvikling og design af digitale løsninger hjemmesider. Vort dedikerede udviklerteam beskæftiger sig hovedsageligt med WordPress.

IT services – drift og support 24/7

Har du oplevet, at din virksomhed har været udsat for dyr nedetid? Med drift og support fra Pro-IT kan du få overvågning og support 24/7.