IT Security – vi er på forkant med udviklingen

Antivirus, Firewall, IT politik, overvågning, kryptering, backup og replikering er alle vigtige nøgleord, når man taler IT Security. Sikkerheden skal svare til det niveau, som den enkelte virksomhed efterspørger, og vi rådgiver i processen om konsekvenser og fordele bag hvert enkelt valg.

  • Mulighed for 24/7 kontrol og alarmering
  • Up-to-date erfaring
  • Sikre og gennemprøve backupløsninger

Pro IT – din partner indenfor IT sikkerhed

Hos Pro IT leverer vi IT security til virksomheder, der er dybt afhængige af effektiv drift og sikker adgang til data. Vi overvåger alle installationer 24/7 på adskillige sikkerhedsparametre, hvilket giver det optimale udgangspunkt for en IT struktur med høj IT security.

Hvorfor vælge IT sikkerhed fra Pro IT?

Pro IT har solid erfaring fra en bred portefølje af virksomheders IT Security udfordringer. Vi tilbyder altid analyser af den enkelte virksomheds behov for IT security, så vi kan finde frem til det bedste udgangspunkt for den rigtige løsning.
IT sikkerhed er dog ikke noget, man leverer og så går sin vej – for at løsningen skal være effektiv, bør IT sikkerheden løbende vurderes og tilpasses de udfordringer, som kommunikation med omverdenen nu en gang giver.

98% af vores kunder har været tilfredse med vores samarbejde, og fortæller bl.a., at vi er effektive og leverer en høj løsningsværdi for pengene.

Hvorfor vælge os

Vi er erfarne IT-folk

Vi er bemandet med veluddannede og erfarne IT-folk, der står klar til at hjælpe dig. Pro-IT er certificeret partner med en lang række af verdens førende leverandører af hard- og software og har en alenlang referenceliste af tilfredse kunder indenfor stort set alle brancher i vores geografiske område – spændende fra mindre virksomheder indenfor landbrug og håndværk over liberale erhverv til de største produktionsvirksomheder på egnen.

Den rigtige løsning til den rigtige pris

Hos Pro-IT gør en dyd af altid at finde den rigtige løsning til den rigtige pris, og vi giver jer gerne et skræddersyet tilbud. Pro-IT tilbyder en bred vifte af såvel inhouse- som Cloudløsninger. Vi har blandt andet Cloud løsninger indenfor Microsoft Office 365, Azure og Sharepoint. Cloud løsninger fra Microsoft giver din virksomhed sikkerhed på højeste niveau og en garanteret oppetid, der ikke fås bedre.
Vi kan helt sikkert også hjælpe din virksomhed med en skræddersyet IT løsning.

Brugervenlige hjemmesider og Apps

Vi har stor erfaring i udvikling og design af digitale løsninger hjemmesider. Vort dedikerede udviklerteam beskæftiger sig hovedsageligt med WordPress.

IT services – drift og support 24/7

Har du oplevet, at din virksomhed har været udsat for dyr nedetid? Med drift og support fra Pro-IT kan du få overvågning og support 24/7.