Remote backup – sikkerhed fremfor alt

Remote backup er en online backup løsning, som skaber en automatisk sikkerhedskopi af filer, mapper og databaser. Krypteret data bliver overført fra din server eller computer via en internetforbindelse til geografisk adskilte og sikre fjerndata-lagre.

Med en remote backup-løsning fra Pro IT vil du opleve:

  • Optimal data beskyttelse og sikkerhed
  • Fuldautomatisk backup løsning
  • Data går ikke tabt ved brand, tyveri, vandskade etc.
  • Krypteret lagring
  • Daglig backup rapport

Pro IT – din partner inden for remote backup

Hos Pro IT har vi stor erfaring med remote backup, og vores kunder har i flere tilfælde prist sig lykkelige over vores løsning. Vi tilbyder remote backup, replikering og andre backup metoder, der sikrer virksomhedens data og drift i tilfælde af et nedbrud.

Hvorfor vælge remote og online backup fra Pro IT?

Vores professionelle remote backup team overvåger alle backup jobs og reagerer proaktivt, hvis vi støder på fejl. Vi rådgiver dig omkring en optimal backup rutine for netop din virksomhed. Vores rådgivning har altid sit udspring i en veldokumenteret behovsanalyse – og hvis uheldet er ude, hjælper vi også med genetablering.

Vi giver gerne et konkurrencedygtigt tilbud på en remote backup løsning til din virksomhed. Alle løsninger er skræddersyede efter grundige behovsanalyser af hver enkelt af vores kunders virksomheder.

Kunderne er mere end tilfredse med samarbejdet fra Pro IT og udtrykker bl.a., at vi er driftsikre og til rådighed i døgnets 24 timer. På følgende side kan du se hvilke type kunder, som har købt remote backup-løsninger hos Pro IT.

Hvorfor vælge os

Vi er erfarne IT-folk

Vi er bemandet med veluddannede og erfarne IT-folk, der står klar til at hjælpe dig. Pro-IT er certificeret partner med en lang række af verdens førende leverandører af hard- og software og har en alenlang referenceliste af tilfredse kunder indenfor stort set alle brancher i vores geografiske område – spændende fra mindre virksomheder indenfor landbrug og håndværk over liberale erhverv til de største produktionsvirksomheder på egnen.

Den rigtige løsning til den rigtige pris

Hos Pro-IT gør en dyd af altid at finde den rigtige løsning til den rigtige pris, og vi giver jer gerne et skræddersyet tilbud. Pro-IT tilbyder en bred vifte af såvel inhouse- som Cloudløsninger. Vi har blandt andet Cloud løsninger indenfor Microsoft Office 365, Azure og Sharepoint. Cloud løsninger fra Microsoft giver din virksomhed sikkerhed på højeste niveau og en garanteret oppetid, der ikke fås bedre.
Vi kan helt sikkert også hjælpe din virksomhed med en skræddersyet IT løsning.

Brugervenlige hjemmesider og Apps

Vi har stor erfaring i udvikling og design af digitale løsninger hjemmesider. Vort dedikerede udviklerteam beskæftiger sig hovedsageligt med WordPress.

IT services – drift og support 24/7

Har du oplevet, at din virksomhed har været udsat for dyr nedetid? Med drift og support fra Pro-IT kan du få overvågning og support 24/7.