Server overvågning – et vågent øje på din IT 24/7

Et gammelt ordsprog siger: ”Det er bedre at forebygge end at helbrede”. Det gør sig også gældende indenfor IT-verdenen. Ved konstant at overvåge de mest kritiske elementer i ens IT-installation kan man sikre en høj oppetid samt en proaktiv tilgang til eventuelle problemer.

Med server overvågning leveret fra Pro IT får du:

  • 24/7 overvågning
  • Mulighed for 24/7 udbedring
  • Overblik over din server drift
  • Proaktiv og forebyggende tilgang til problemer
  • Tryghed, sikkerhed og stabilitet

Pro IT – vi hjælper dig med din server overvågning

Overvågning af en servers præstation og tilgængelighed er vigtig for en stabil drift og er et solidt værktøj, når der skal tages beslutninger omkring fejlsøgning, udvidelser eller ændringer. Vores server overvågning holder øje med adskillige parametre – herunder CPU-anvendelse, hukommelse, diskplads, opdateringer og meget mere.

Hvorfor vælge server overvågning fra Pro IT?

Vi hjælper din virksomhed med det totale overblik over jeres IT-installation alle ugens dage- alle 365 dage om året.

Pro IT har identificeret en lang række parametre, der er afgørende for en IT løsnings stabilitet og drift. Dem kan vi overvåge og reagere på efter jeres ønsker. Nogen af vores kunder nyder godt af server overvågning og månedlige driftsrapporter, mens andre nøjes med en mindre løsning.

Vi giver ligeledes mulighed for at indgå i vores IT-vagtordning, der betyder, at vi reagerer døgnet rundt på eventuelt opståede problemer detekteret via server overvågning.

En stor del af vores kunder er mere end tilfredse og fortæller, at vi har en høj effektivitet, pålidelighed og giver høj værdi for pengene med vores server overvågning.

Hvorfor vælge os

Vi er erfarne IT-folk

Vi er bemandet med veluddannede og erfarne IT-folk, der står klar til at hjælpe dig. Pro-IT er certificeret partner med en lang række af verdens førende leverandører af hard- og software og har en alenlang referenceliste af tilfredse kunder indenfor stort set alle brancher i vores geografiske område – spændende fra mindre virksomheder indenfor landbrug og håndværk over liberale erhverv til de største produktionsvirksomheder på egnen.

Den rigtige løsning til den rigtige pris

Hos Pro-IT gør en dyd af altid at finde den rigtige løsning til den rigtige pris, og vi giver jer gerne et skræddersyet tilbud. Pro-IT tilbyder en bred vifte af såvel inhouse- som Cloudløsninger. Vi har blandt andet Cloud løsninger indenfor Microsoft Office 365, Azure og Sharepoint. Cloud løsninger fra Microsoft giver din virksomhed sikkerhed på højeste niveau og en garanteret oppetid, der ikke fås bedre.
Vi kan helt sikkert også hjælpe din virksomhed med en skræddersyet IT løsning.

Brugervenlige hjemmesider og Apps

Vi har stor erfaring i udvikling og design af digitale løsninger hjemmesider. Vort dedikerede udviklerteam beskæftiger sig hovedsageligt med WordPress.

IT services – drift og support 24/7

Har du oplevet, at din virksomhed har været udsat for dyr nedetid? Med drift og support fra Pro-IT kan du få overvågning og support 24/7.