Konsulent Vikar

Ekstra arbejdeskraft når du har brug for det

Konsulent Vikar

Få en IT-Konsulent Vikar til support, implementering og projektstyring Uanset opgavetype kan Pro IT’s fuldtidsprofessionelle IT konsulenter med kort varsel træde til og indgå som en integreret del af din virksomheds IT-afdeling.

Læs mere

Vagtordning

Adgang til support 24/7

Vagtordning

Da IT-problemer ikke nødvendigvis opstår indenfor normale åbningstider, kan det være nødvendigt at have et sikkerhedsnet i form af en IT-Vagtordning.

Læs mere

Konsulent & Rådgivning

Uanset opgavetype kan vores fuldtidsprofessionelle konsulenter med kort varsel træde til og indgå som en integreret del af din virksomheds IT-afdeling. Vores konsulenter har alle en bred og dybdegående viden om projektstyring, implementering og support.

Alle vores konsulenter besidder en lang, faglig relevant uddannelse samt en stor portion brancheerfaring. Dette er medvirkende til, at vores konsulenter er udrustet og vant til at arbejde med kritisk infrastruktur samt opretholde virksomhedsspecifikke regelsæt.

Vores konsulenter er normalvis altid til rådighed inden for normal kontortid, og ved nærmere aftale – via. underskrivelse af en Vagtordning – står de også til rådighed døgnets 24 timer, 365 dage om året.

Hvorfor vælge os

Vi er erfarne IT-folk

Vi er bemandet med veluddannede og erfarne IT-folk, der står klar til at hjælpe dig. Pro-IT er certificeret partner med en lang række af verdens førende leverandører af hard- og software og har en alenlang referenceliste af tilfredse kunder indenfor stort set alle brancher i vores geografiske område – spændende fra mindre virksomheder indenfor landbrug og håndværk over liberale erhverv til de største produktionsvirksomheder på egnen.

Den rigtige løsning til den rigtige pris

Hos Pro-IT gør en dyd af altid at finde den rigtige løsning til den rigtige pris, og vi giver jer gerne et skræddersyet tilbud. Pro-IT tilbyder en bred vifte af såvel inhouse- som Cloudløsninger. Vi har blandt andet Cloud løsninger indenfor Microsoft Office 365, Azure og Sharepoint. Cloud løsninger fra Microsoft giver din virksomhed sikkerhed på højeste niveau og en garanteret oppetid, der ikke fås bedre.
Vi kan helt sikkert også hjælpe din virksomhed med en skræddersyet IT løsning.

Brugervenlige hjemmesider og Apps

Vi har stor erfaring i udvikling og design af digitale løsninger hjemmesider. Vort dedikerede udviklerteam beskæftiger sig hovedsageligt med WordPress.

IT services – drift og support 24/7

Har du oplevet, at din virksomhed har været udsat for dyr nedetid? Med drift og support fra Pro-IT kan du få overvågning og support 24/7.