Få en IT-Konsulent Vikar til support, implementering og projektstyring

Uanset opgavetype kan Pro IT’s fuldtidsprofessionelle IT konsulenter med kort varsel træde til og indgå som en integreret del af din virksomheds IT-afdeling. Vores IT konsulenter har alle mange års uddannelse og praktisk erfaring i bagagen, og de er vant til, under fuld fortrolighed, at arbejde med kritisk infrastruktur og opretholde virksomhedsspecifikke regelsæt.

Med en tilknyttet IT konsulent fra Pro IT får du:

  • En stabil, professionel og effektiv IT ressource
  • Høj kontinuitet – ingen ferie – eller sygedage
  • Skalerbar arbejdskraft i forhold til jeres behov
  • Ingen freelance
  • Intet fordyrende mellemled

Når I bruger en IT konsulent vikar fra Pro IT, slipper din virksomhed for hovedpinen ved at lede og sortere i junglen af eksterne freelance konsulenter, der ofte forsvinder som dug for solen, hvis fx en mulighed for fastansættelse andetsteds melder sig. Desuden sparer du udgifterne på et langt og bekosteligt forløb med et rekrutteringsbureau.

Hos Pro IT er alle vores IT konsulenter fastansatte fuldtidsprofessionelle, og vi implementerer og oplærer altid en backup konsulent i forbindelse med en vikarstilling, der kan træde til med det samme i tilfælde af sygdom, og som dækker under ferie. Dette sikrer din virksomhed højeste stabilitet og garanti for, at det ønskede arbejde bliver udført som planlagt.

Mange års erfaring med at udbyde IT-Konsulent vikarer

Pro IT har flere års erfaring med at levere vores egne IT konsulenter, som vikarer, til mange forskellige virksomheder rundt om i Danmark, fx har vi med stor succes hjulpet Toyota Danmark, Bonava og TNS Gallup.

Med Pro IT som jeres samarbejdspartner, står vi til rådighed med alt fra generel 1. og 2. level support til at styre implementering af store IT projekter, hvis jeres egne IT konsulenter er pressede, syge, har ferie eller på anden måde er ude af stand til at løfte arbejdsopgaven i en given periode.

Hvorfor vælge os

Vi er erfarne IT-folk

Vi er bemandet med veluddannede og erfarne IT-folk, der står klar til at hjælpe dig. Pro-IT er certificeret partner med en lang række af verdens førende leverandører af hard- og software og har en alenlang referenceliste af tilfredse kunder indenfor stort set alle brancher i vores geografiske område – spændende fra mindre virksomheder indenfor landbrug og håndværk over liberale erhverv til de største produktionsvirksomheder på egnen.

Den rigtige løsning til den rigtige pris

Hos Pro-IT gør en dyd af altid at finde den rigtige løsning til den rigtige pris, og vi giver jer gerne et skræddersyet tilbud. Pro-IT tilbyder en bred vifte af såvel inhouse- som Cloudløsninger. Vi har blandt andet Cloud løsninger indenfor Microsoft Office 365, Azure og Sharepoint. Cloud løsninger fra Microsoft giver din virksomhed sikkerhed på højeste niveau og en garanteret oppetid, der ikke fås bedre.
Vi kan helt sikkert også hjælpe din virksomhed med en skræddersyet IT løsning.

Brugervenlige hjemmesider og Apps

Vi har stor erfaring i udvikling og design af digitale løsninger hjemmesider. Vort dedikerede udviklerteam beskæftiger sig hovedsageligt med WordPress.

IT services – drift og support 24/7

Har du oplevet, at din virksomhed har været udsat for dyr nedetid? Med drift og support fra Pro-IT kan du få overvågning og support 24/7.