IT-Vagtordning – 24/7 adgang til IT support

Da IT-problemer ikke nødvendigvis opstår indenfor normale åbningstider, kan det være nødvendigt at have et sikkerhedsnet i form af en IT-Vagtordning. Dette får du hos Pro IT, og vores IT-Vagtordning er dermed jeres sikkerhedsnet, der sørger for, at I kan arbejde videre, når det passer jer.

  • IT support dag og nat
  • Sikkerhedsnet
  • Løst ud fra den hurtigste og billigste model
  • Mulighed for proaktiv reaktion
  • Udrykning hvis nødvendigt
  • Dækker udvidet arbejdstid

Pro IT – din partner inden for 24/7 IT-Vagtordning

Hos Pro IT leverer vi IT-vagtordning til flere virksomheder, der er afhængig af 24/7 adgang til effektiv drift og support. Vagttelefonen er åben uden for normal åbningstid, hvor der står en kvalificeret IT-tekniker klar til at hjælpe dig.

Hvorfor vælge IT-Vagtordning fra Pro IT?

Vi kan hjælpe med at holde din IT installation i luften alle ugens dage – alle 365 dage om året. Ved at kombinere IT-Vagtordning med vores Server Monitorering, har vi mulighed for at reagere proaktivt på eventuelle udfordringer i din IT opsætning. Alternativt står vi blot klar til at hjælpe dig, når du ønsker vores hjælp.

Vi reagerer 24/7 og løser opgaven med det samme, hvis det er muligt, og det kan foregå enten ved Remote Support eller Onsite Support.

Størstedelen af vores kunder er yderst tilfredse i deres samarbejde med Pro IT, helt op til 98%. De udtrykker blandt andet, at vi er effektive, professionelle og leverer høj værdi for pengene med vores IT-vagtordning og andre IT-løsninger.

Hvorfor vælge os

Vi er erfarne IT-folk

Vi er bemandet med veluddannede og erfarne IT-folk, der står klar til at hjælpe dig. Pro-IT er certificeret partner med en lang række af verdens førende leverandører af hard- og software og har en alenlang referenceliste af tilfredse kunder indenfor stort set alle brancher i vores geografiske område – spændende fra mindre virksomheder indenfor landbrug og håndværk over liberale erhverv til de største produktionsvirksomheder på egnen.

Den rigtige løsning til den rigtige pris

Hos Pro-IT gør en dyd af altid at finde den rigtige løsning til den rigtige pris, og vi giver jer gerne et skræddersyet tilbud. Pro-IT tilbyder en bred vifte af såvel inhouse- som Cloudløsninger. Vi har blandt andet Cloud løsninger indenfor Microsoft Office 365, Azure og Sharepoint. Cloud løsninger fra Microsoft giver din virksomhed sikkerhed på højeste niveau og en garanteret oppetid, der ikke fås bedre.
Vi kan helt sikkert også hjælpe din virksomhed med en skræddersyet IT løsning.

Brugervenlige hjemmesider og Apps

Vi har stor erfaring i udvikling og design af digitale løsninger hjemmesider. Vort dedikerede udviklerteam beskæftiger sig hovedsageligt med WordPress.

IT services – drift og support 24/7

Har du oplevet, at din virksomhed har været udsat for dyr nedetid? Med drift og support fra Pro-IT kan du få overvågning og support 24/7.