IT-Support

Effektiv og fleksibel IT-Support for alle typer virksomheder

IT-Support

IT support 24/7 med erfarne og certificerede IT-konsulenter til rådighed. Uanset om det er hardwaren eller softwaren, der driller, så behandler vores IT support din sag hurtigt og effektivt

Læs mere

Drift

Professionel stabil IT-Drift for alle typer virksomheder

Drift

En effektiv IT drift sparer din virksomhed for spildtid, da I fremover vil undgå længere offline-perioder

Læs mere

Server

Den centrale IT-funktion i din virksomhed

Server

Vi tilbyder drift og support på primært Windows servere – herunder blandt andet Small Business Server, Exchange, SQL, FTP og IIS.

Læs mere

Apple Support

Kompetent support af Apple produkter

Apple Support

Vi supporterer alle Apples enheder, så hele virksomhedens IT platform understøttes. Undgå dyr nedetid med en support-hotline til erfarne IT-konsulenter

Læs mere

Infrastruktur

Skræddersyer netværksløsninger, der er tilpasset netop din virksomhed

Infrastruktur

Alle virksomheder, store som små, er i dag afhængige af et fungerende netværk. Det kan være kablet RJ-45, eller trådløst wifi. Dit netværk bør til hver en tid yde optimalt ud fra din virksomheds behov

Læs mere

Outsourcing & Support

Vi tilbyder en bred vifte af muligheder for outsourcing og support af jeres IT-infrastruktur.

Om I har behov for hjælp til en mindre supportopgave nu og her, eller en mere kompleks og længerevarende opgave, er underordnet – vores konsulenter er altid udrustet og parate til at træde til og løse opgaven på bedst mulig vis.

Vores konsulenter er omstillingsparate, fleksible og dygtige til at indgå i teams og samarbejde. Dette gør os i stand til at agere som jeres egen interne IT-afdeling – både på drift og support.

Alle vores konsulenter er Microsoft-certificerede, professionelle og besidder en stor portion brancheerfaring.

Hvorfor vælge os

Vi er erfarne IT-folk

Vi er bemandet med veluddannede og erfarne IT-folk, der står klar til at hjælpe dig. Pro-IT er certificeret partner med en lang række af verdens førende leverandører af hard- og software og har en alenlang referenceliste af tilfredse kunder indenfor stort set alle brancher i vores geografiske område – spændende fra mindre virksomheder indenfor landbrug og håndværk over liberale erhverv til de største produktionsvirksomheder på egnen.

Den rigtige løsning til den rigtige pris

Hos Pro-IT gør en dyd af altid at finde den rigtige løsning til den rigtige pris, og vi giver jer gerne et skræddersyet tilbud. Pro-IT tilbyder en bred vifte af såvel inhouse- som Cloudløsninger. Vi har blandt andet Cloud løsninger indenfor Microsoft Office 365, Azure og Sharepoint. Cloud løsninger fra Microsoft giver din virksomhed sikkerhed på højeste niveau og en garanteret oppetid, der ikke fås bedre.
Vi kan helt sikkert også hjælpe din virksomhed med en skræddersyet IT løsning.

Brugervenlige hjemmesider og Apps

Vi har stor erfaring i udvikling og design af digitale løsninger hjemmesider. Vort dedikerede udviklerteam beskæftiger sig hovedsageligt med WordPress.

IT services – drift og support 24/7

Har du oplevet, at din virksomhed har været udsat for dyr nedetid? Med drift og support fra Pro-IT kan du få overvågning og support 24/7.