Apple Support – kompetent support af Apple produkter

Apples produkter ses oftere og oftere i det danske erhvervsliv. iPhones findes på alle arbejdspladser, men supporten er ofte ikke nær så synlig. Vi supporterer alle Apples enheder, så hele virksomhedens IT platform understøttes. Undgå dyr nedetid med en support-hotline til erfarne IT-konsulenter. Uanset om det er hardware eller software, der driller, rykker vi hurtigt ud med effektiv IT support og sørger for, at I kan komme videre med jeres arbejde uden forstyrrende computerproblemer.

  • Fast lav pris fra 350 kr. pr. session
  • Engagerede IT-konsulenter med forretningsforståelse
  • Mulighed for 24/7 support
  • Hurtig løsning af kendte problemer

Hvorfor vælge Apple support fra Pro IT?

Ekstern IT support kan spare din virksomhed mange penge, fordi I undgår kostbar nedetid og hurtigt kan komme videre med arbejdet, hvis der opstår problemer med jeres IT. Vores dygtige og erfarne IT supportere sidder klar ved telefonen og kan hurtigt løse jeres problemer på både Mac og PC.

Vi er yderst fleksible og kan løse alle opgaver, enten som Quick Support, Remote Support eller Onsite Support.

Faste lave priser fra kun 350,- pr. opgave, og vi giver dig gerne et konkurrencedygtigt tilbud på IT support til din virksomhed.

Kundetilfredsheden ligger på 98% i samarbejdet med Pro IT, og langt de fleste udtrykker, at vi er effektive, kompetente og leverer højt afkast for pengene med vores IT support, og andre IT-løsninger.

Hvorfor vælge os

Vi er erfarne IT-folk

Vi er bemandet med veluddannede og erfarne IT-folk, der står klar til at hjælpe dig. Pro-IT er certificeret partner med en lang række af verdens førende leverandører af hard- og software og har en alenlang referenceliste af tilfredse kunder indenfor stort set alle brancher i vores geografiske område – spændende fra mindre virksomheder indenfor landbrug og håndværk over liberale erhverv til de største produktionsvirksomheder på egnen.

Den rigtige løsning til den rigtige pris

Hos Pro-IT gør en dyd af altid at finde den rigtige løsning til den rigtige pris, og vi giver jer gerne et skræddersyet tilbud. Pro-IT tilbyder en bred vifte af såvel inhouse- som Cloudløsninger. Vi har blandt andet Cloud løsninger indenfor Microsoft Office 365, Azure og Sharepoint. Cloud løsninger fra Microsoft giver din virksomhed sikkerhed på højeste niveau og en garanteret oppetid, der ikke fås bedre.
Vi kan helt sikkert også hjælpe din virksomhed med en skræddersyet IT løsning.

Brugervenlige hjemmesider og Apps

Vi har stor erfaring i udvikling og design af digitale løsninger hjemmesider. Vort dedikerede udviklerteam beskæftiger sig hovedsageligt med WordPress.

IT services – drift og support 24/7

Har du oplevet, at din virksomhed har været udsat for dyr nedetid? Med drift og support fra Pro-IT kan du få overvågning og support 24/7.