Infrastruktur

Alle virksomheder, store som små, er i dag afhængige af et fungerende netværk. Det kan være kablet RJ-45, eller trådløst wifi. Dit netværk bør til hver en tid yde optimalt ud fra din virksomheds behov.

  • Hurtig respons
  • Dybdegående knowhow
  • Bred erfaring
  • Skræddersyede løsninger
  • Cisco certificerede medarbejdere

Pro IT – din partner inden for netværksløsninger

Pro IT skræddersyer netværksløsninger, der er tilpasset netop jer, og som ikke begrænser den daglige drift. Vores løsninger er baseret på gennemprøvet teknologi fra verdens førende producenter af netværk som blandt andre Cisco, HP og D-Link.

Hvorfor vælge en netværksløsning fra Pro IT?

Er I i tvivl om jeres netværk er i stand til at holde uvedkommende ude, så kan Pro IT konfigurere jeres netværk og sikre, at kun det nødvendige kan komme igennem. Ligeledes kan vi optimere et netværk, så fuld kapacitet og udnyttelse bliver en mulighed. LAN, WAN eller WiFi spiller ingen rolle.

Består jeres virksomhed af flere lokationer eller kontorer kan Pro IT hjælpe med en MPLS eller site-to-site forbindelse, så flere lokationer fremstår som én, hvilket bl.a. er med til at optimere driften.

98% af virksomhedens kunder er meget tilfredse i deres samarbejde med os, og udtrykker, at vi er pålidelige, professionelle samt tilbageleverer høje værdi for pengene med vores løsninger omkring netværk.

Hvorfor vælge os

Vi er erfarne IT-folk

Vi er bemandet med veluddannede og erfarne IT-folk, der står klar til at hjælpe dig. Pro-IT er certificeret partner med en lang række af verdens førende leverandører af hard- og software og har en alenlang referenceliste af tilfredse kunder indenfor stort set alle brancher i vores geografiske område – spændende fra mindre virksomheder indenfor landbrug og håndværk over liberale erhverv til de største produktionsvirksomheder på egnen.

Den rigtige løsning til den rigtige pris

Hos Pro-IT gør en dyd af altid at finde den rigtige løsning til den rigtige pris, og vi giver jer gerne et skræddersyet tilbud. Pro-IT tilbyder en bred vifte af såvel inhouse- som Cloudløsninger. Vi har blandt andet Cloud løsninger indenfor Microsoft Office 365, Azure og Sharepoint. Cloud løsninger fra Microsoft giver din virksomhed sikkerhed på højeste niveau og en garanteret oppetid, der ikke fås bedre.
Vi kan helt sikkert også hjælpe din virksomhed med en skræddersyet IT løsning.

Brugervenlige hjemmesider og Apps

Vi har stor erfaring i udvikling og design af digitale løsninger hjemmesider. Vort dedikerede udviklerteam beskæftiger sig hovedsageligt med WordPress.

IT services – drift og support 24/7

Har du oplevet, at din virksomhed har været udsat for dyr nedetid? Med drift og support fra Pro-IT kan du få overvågning og support 24/7.