Fleksibel IT drift for alle typer virksomheder

Med en IT drifts-aftale fra Pro IT undgår din virksomhed unødvendig nedetid. Vi påtager os nemlig det fulde ansvar for driften af din IT løsning – helt ned til de enkelte enheder på jeres netværk. Vores rammeaftale danner grundlaget for jeres IT drift og sikkerhed. Samtidig leverer vi en gennemarbejdet Service Level Agreement, der også indbefatter løbende dokumentation og opdateringer af IT driften.

Med Pro IT som leverandør på din IT drift, vil du blandet andet opleve:

  • Vi fungerer som jeres egen IT-afdeling
  • Professionelle og engagerede IT-konsulenter
  • Attraktiv pris fra 600,- pr. time
  • IT-problemet er løst eller kortlagt indenfor 24 timer

Hvorfor vælge IT drift fra Pro IT?

En effektiv IT drift sparer din virksomhed for spildtid, da I fremover vil undgå længere offline-perioder. Vores dygtige og erfarne IT-teknikere har den seneste viden om effektivisering omkring driften af jeres IT-infrastruktur – dermed kan vi sikre jeres virksomhed en stabil og sikker IT løsning.

Vi tilbyder en fast lav pris fra 600,- pr. time, og vi strikker gerne et konkurrencedygtigt tilbud på IT drift sammen til din virksomhed.

Vi er helt med på, at der findes tungere og lettere opgaver indenfor IT drift, og det skal vores kunder også have gavn af. For eksempel løser vi opgaver indenfor Quick Support, hvor vores kunder kun trækkes en halv time ud fra rammeaftalens fastlagte pris. Altså regner vi ikke altid efter pr. påbegyndt time, som man ellers ofte ser. Alt support foregår via Remote Support eller Onsite Support.

Indenfor IT drift har vi en kundetilfreds på 98%.

Hvorfor vælge os

Vi er erfarne IT-folk

Vi er bemandet med veluddannede og erfarne IT-folk, der står klar til at hjælpe dig. Pro-IT er certificeret partner med en lang række af verdens førende leverandører af hard- og software og har en alenlang referenceliste af tilfredse kunder indenfor stort set alle brancher i vores geografiske område – spændende fra mindre virksomheder indenfor landbrug og håndværk over liberale erhverv til de største produktionsvirksomheder på egnen.

Den rigtige løsning til den rigtige pris

Hos Pro-IT gør en dyd af altid at finde den rigtige løsning til den rigtige pris, og vi giver jer gerne et skræddersyet tilbud. Pro-IT tilbyder en bred vifte af såvel inhouse- som Cloudløsninger. Vi har blandt andet Cloud løsninger indenfor Microsoft Office 365, Azure og Sharepoint. Cloud løsninger fra Microsoft giver din virksomhed sikkerhed på højeste niveau og en garanteret oppetid, der ikke fås bedre.
Vi kan helt sikkert også hjælpe din virksomhed med en skræddersyet IT løsning.

Brugervenlige hjemmesider og Apps

Vi har stor erfaring i udvikling og design af digitale løsninger hjemmesider. Vort dedikerede udviklerteam beskæftiger sig hovedsageligt med WordPress.

IT services – drift og support 24/7

Har du oplevet, at din virksomhed har været udsat for dyr nedetid? Med drift og support fra Pro-IT kan du få overvågning og support 24/7.