Køb server billigt hos Pro IT

Mangler du en server til din virksomhed? Køb server samt mange andre it-produkter hos Pro IT. Hos Pro IT leverer vi forskellige former for server-løsninger til vores kunder. Vi yder blandt andet drift og support på primært Windows servere – herunder blandt andet Small Business Server, Exchange, SQL, FTP og IIS.

Billig server? En central IT-funktion i din virksomhed

Sørg for at købe en server der opfylder dine behov fra start. Serveren spiller en afgørende rolle i virksomhedens IT-infrastruktur. Overordnet er en server en computer, der administrerer og leverer data til andre computere via et lokalt netværk eller gennem internettet. Hos Pro IT arbejder vi hovedsageligt med Microsoft Windows Server, men også Apples OS X server og Apache servere har vi erfaring med.

Køb server og effektive it-værktøjer hos Pro IT.

Vores servere står for:

  • Pålidelighed
  • Sikkerhed
  • Overblik
  • Centralisering af data
  • Forbedrer deling og samarbejdet
  • Automatiseret backup system

Hvorfor vælge en server fra Pro IT?

Hvis du stadig er i tvivl om, hvorfor du skal købe en server hos Pro IT, så kan vi nævne, at du er sikret professionel hjælp og vejledning fra vores certificerede medarbejdere indenfor Microsoft Windows Server.

Vi hjælper dig trygt igennem hele processen – såsom valg af hardware, installation af server software, opkobling af klienter og andre periferudstyr, opsætning af virksomhedens politik, backup, firewall og antivirus beskyttelse etc.

Køb server og fuld support til din løsning – ring til os for at høre nærmere om priser og proces.

Hvorfor vælge os

Vi er erfarne IT-folk

Vi er bemandet med veluddannede og erfarne IT-folk, der står klar til at hjælpe dig. Pro-IT er certificeret partner med en lang række af verdens førende leverandører af hard- og software og har en alenlang referenceliste af tilfredse kunder indenfor stort set alle brancher i vores geografiske område – spændende fra mindre virksomheder indenfor landbrug og håndværk over liberale erhverv til de største produktionsvirksomheder på egnen.

Den rigtige løsning til den rigtige pris

Hos Pro-IT gør en dyd af altid at finde den rigtige løsning til den rigtige pris, og vi giver jer gerne et skræddersyet tilbud. Pro-IT tilbyder en bred vifte af såvel inhouse- som Cloudløsninger. Vi har blandt andet Cloud løsninger indenfor Microsoft Office 365, Azure og Sharepoint. Cloud løsninger fra Microsoft giver din virksomhed sikkerhed på højeste niveau og en garanteret oppetid, der ikke fås bedre.
Vi kan helt sikkert også hjælpe din virksomhed med en skræddersyet IT løsning.

Brugervenlige hjemmesider og Apps

Vi har stor erfaring i udvikling og design af digitale løsninger hjemmesider. Vort dedikerede udviklerteam beskæftiger sig hovedsageligt med WordPress.

IT services – drift og support 24/7

Har du oplevet, at din virksomhed har været udsat for dyr nedetid? Med drift og support fra Pro-IT kan du få overvågning og support 24/7.