Din professionelle IT-partner

Pro IT er en IT-konsulentvirksomhed og totalleverandør med stor ekspertise indenfor bl.a. IP-telefoni, netværks-, internet- og sikkerhedsløsninger.
Vi er bemandet med veluddannede og erfarne IT-folk alle hverdage året rundt, og skulle der opstå en nødsituation, kan vi endda også kontaktes på helligdage.
Pro IT er certificeret partner med en lang række af verdens førende leverandører af hard- og software og har en alenlang referenceliste af tilfredse kunder indenfor stort set alle brancher i vores geografiske område – spændende fra mindre virksomheder indenfor landbrug og håndværk over liberale erhverv til de største produktionsvirksomheder på egnen.

Vi gør en dyd af altid at finde den rigtige løsning til den rigtige pris.
Som konsekvens af denne politik arbejder vi – som en af de få professionelle IT-virksomheder i landsdelen – også seriøst med OpenSource og Freeware programmer som f.eks. Linux, MySQL, PHP og en vifte af de mest udbredte CMS- og webshop-systemer.

Vi er naturligvis også gode til de mere traditionelle løsninger som f.eks. Windows og tilhørende programmer, trådløse netværk i alle størrelser samt standard software og hardware i det hele taget.

Findes der ikke en standard softwareløsning, som kan tilpasses og bruges til en aktuel opgave, udvikler vi selv applikationer på de fleste anerkendte platforme, herunder også apps til smartphones og tablets.

Pro-IT ApS en del af it-r ApS, en virksomhed med tilsvarende services i det Storkøbenhavnske område.

Hvorfor vælge os

Vi er erfarne IT-folk

Vi er bemandet med veluddannede og erfarne IT-folk, der står klar til at hjælpe dig. Pro-IT er certificeret partner med en lang række af verdens førende leverandører af hard- og software og har en alenlang referenceliste af tilfredse kunder indenfor stort set alle brancher i vores geografiske område – spændende fra mindre virksomheder indenfor landbrug og håndværk over liberale erhverv til de største produktionsvirksomheder på egnen.

Den rigtige løsning til den rigtige pris

Hos Pro-IT gør en dyd af altid at finde den rigtige løsning til den rigtige pris, og vi giver jer gerne et skræddersyet tilbud. Pro-IT tilbyder en bred vifte af såvel inhouse- som Cloudløsninger. Vi har blandt andet Cloud løsninger indenfor Microsoft Office 365, Azure og Sharepoint. Cloud løsninger fra Microsoft giver din virksomhed sikkerhed på højeste niveau og en garanteret oppetid, der ikke fås bedre.
Vi kan helt sikkert også hjælpe din virksomhed med en skræddersyet IT løsning.

Brugervenlige hjemmesider og Apps

Vi har stor erfaring i udvikling og design af digitale løsninger hjemmesider. Vort dedikerede udviklerteam beskæftiger sig hovedsageligt med WordPress.

IT services – drift og support 24/7

Har du oplevet, at din virksomhed har været udsat for dyr nedetid? Med drift og support fra Pro-IT kan du få overvågning og support 24/7.