Presse- og kundemeddelelse:

Presse- og kundemeddelelse:

Presse- og kundemeddelelse:

Generationsskiftet på plads hos Pro IT

Kontinuiteten sikret i forhold til både kunder og medarbejdere

Tøndervirksomheden Pro-IT ApS, der siden 1999 har drevet professionel IT service og support i Tønder Kommune og det øvrige Sønderjylland, har med virkning fra 1. januar 2019 udnævnt Keen Holt Simonsen til direktør med ansvar for virksomhedens daglige drift. Keen Holt Simonsen afløser Jens Ove Kjær, som et led i et generationsskifte i virksomheden.

Samtidigt med udnævnelsen, bliver Pro-IT ApS en del af it-r ApS, en virksomhed med tilsvarende services i det Storkøbenhavnske område. It-r ApS overtager det hele ejerskab fra Pro-IT’s nuværende ejere og stiftere Jens Ove Kjær og Hans Schmidt.

Keen Holt Simonsen udtaler: ”Jeg ser frem til at påtage mig opgaven, og vil gøre alt for, at eksisterende og nye kunder, får de bedste og mest tidsvarende IT- og kommunikationsløsninger fra os i fremtiden. Samarbejde med it-r forventer jeg mig meget af, idet det bliver muligt for begge forretninger at udvide tilbuddene til vore kunder med de samlede kompetencer, vi nu repræsenterer. Det er vores hensigt at føre virksomheden videre med et fortsat stærkt lokalt fokus. Medarbejderstaben vil fortsat være den samme, og vi er endda på vej med nogle få adderinger”.

I forbindelse med sin fratræden som direktør siger Jens Ove Kjær: ”Jeg er meget tryg ved den model, vi er nået frem til for firmaets fremtidige drift, og vil gerne benytte lejligheden til at sige tak til både medarbejdere og vore mange trofaste kunder, for den loyalitet der er vist os i de 19 år, jeg har stået ved roret. Jeg håber velviljen må gå udelt videre til den nye ledelse og ejerkreds.”

Jens Ove Kjær fortsætter i øvrigt som seniorkonsulent i firmaet.

it-r ApS blev stiftet i 2001 og den samlede virksomhed repræsenterer nu mere end 20 erfarne og professionelle IT konsulenter og udviklere. Såvel Pro-IT ApS som it-r ApS har udviklet sig organisk til dato med en sund økonomi og fornuftige vækstrater.

Keen Holt Simonsen er uddannet Datamatikker og har været ansat siden starten af Pro-IT´s virksomhed i år 1999, og har således tung erfaring ikke blot med udfordringer i forhold til IT, systemer og telekommunikation, men også i forhold til forretningsudvikling, service processer og simple- som komplekse løsninger. Keen Holt Simonsen er 40 år er gift og har 3 børn. Keen er bosiddende i Skærbæk.

 

Yderligere henvendelse til:

Keen Holt Simonsen; mobil: 20321402 e-mail: khs@pro-it.dk, Direktør Pro-IT ApS

Kim Pichard Nielsen; mobil: 53729040 e-mail: kpn@it-r.dk, Administrerende Direktør it-r Ap

 

kilde: https://www.jv.dk/toender/Lokal-IT-virksomhed-overtages-af-koebenhavnere/artikel/2678502

 

Posted in Nyhedsbrev